Pirelli Cinturato – gama pentru turisme cu tehnologie de ultima generatie. Mai multa siguranta pentru masina ta, vara, iarna si pe tot parcursul anului.

Afla detalii despre tehnologiile seal inside/ run flat.

pirelli cinturato

Pirelli Cinturato – gama pentru turisme pentru mobilitate extinsa. Cinturato P7, Cinturato All Season SF 2, Cinturato Winter 2 – solutii pe tot parcursul anului, pentru calatorii in siguranta.

Ce trebuie sa stii despre tehnologiile Seal Inside/ Run flat pe care Pirelli le implementeaza desavarsit pentru un plus de siguranta pe traseu?

Tehnologia Seal Inside

Seal Inside este o tehnologie ce ajuta la mentinerea presiunii aerului chiar si dupa ce anvelopa a fost perforata. Beneficiul sau: anvelopa rezista la majoritatea intepaturilor. Anvelopele Pirelli Seal Inside se recunosc dupa sigla Seal Inside inscriptionata pe peretele lateral.

  • Tehnologia Seal Inside nu implica nevoia de jante specializate si TPMS – sistem de monitorizare a presiunii, desi Pirelli sugereaza pentru utilizarea in siguranta.
  • Tehnologia Seal Inside nu este considerata o reparatie permanenta. Din acest motiv, Pirelli recomanda folosirea TPMS. Daca o pierdere de aer este detectata, anvelopa trebuie analizata in service.

pirelli seal inside

Posibilitatea de a folosi o anvelopa Seal Inside dupa perforare se stabileste de catre specialistul care inspecteaza anvelopa. El va stabili daca este necesara sau nu reparatia cauciucului.

Daca o anvelopa Seal Inside a pierdut presiunea total, nu poate fi utilizata in continuare. Chiar si dupa o scurta distanta, peretele lateral si armaturile risca sa fie deteriorate.

Tehnologia Run Flat

Anvelopele Pirelli Run Flat ofera stabilitate si manevrabilitate fiabile in cazul unei intepaturi, pentru a pastra controlul vehiculului. Beneficiul tehnologiei: conduci inca aproximativ 80 km cu 80 km/h dupa perforarea anvelopei.

pirelli run flat

Anvelopele Run Flat se recunosc dupa indicatiile RSC si RUNFLAT de pe peretele lateral. Pirelli nu recomanda sa mixezi anvelopele Run Flat cu cele standard, pentru ca ar duce la o performanta dezechilibrata a vehiculului. Pirelli nu recomanda nici mixarea a doua marci diferite de anvelope Run Flat, din acelasi motiv.

Anvelopele Run Flat pot fi montate pe orice masina, daca producatorul auto are aprobare tehnica pentru montarea anvelopelor Run Flat si daca masina este echipata cu un sistem TPMS, de monitorizare a presiunii in pneuri.

Informatii si fotografii: Pirelli 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: