General Tire cunoaste provocarile pe care le intampina fiecare sofer de masina comerciala. Asadar, propune utilizatorilor sai o gama completa de anvelope pentru autoutilitare.

Pneurile Eurovan 2, Eurovan A/S 365, Eurovan Winter 2 sunt solutiile potrivite de dotare a dubelor, in orice anotimp.

 

Eurovan 2

GeneralTire Eurovan2

Rezistenta la uzura si robustetea sunt doua elemente-cheie ale pneurilor pe care le cauta soferii cand achizitioneaza anvelope pentru autoutilitare. General Tire Eurovan 2 indeplineste aceste doua cerinte si prezinta, in plus, o intarire a flancului lateral cu o captuseala suplimentara de cauciuc. Ceea ce inseamna ca, in caz de lovire a unui obstacol – bordura – pe drum, anvelopa este protejata.

Cele trei caneluri de drenare circumferentiale indeparteaza cantitati considerabile de apa inclusiv de sub amprenta de contact.

Stabilitate directionala precisa si distante scurte de franare se obtin multumita sirurilor de blocuri solide din centrul profilului – duc la transmisia eficienta a fortelor circumferentiale si laterale pe sosea. Anvelopa recomandata si pentru zgomotul redus la rulare si confort in timpul condusului.

Eurovan 2 este disponibila in 23 de dimensiuni diferite pentru jante de la 14 pana la 16 inci.

 

Eurovan A/S 365

GeneralTire Eurovan AS365

Anvelopa conceputa pentru a furniza performanta excelenta pe orice tip de vreme, pe tot parcursul anului. Manevrare in siguranta pe carosabil ud sau uscat si optima stabilitate pe drumuri de iarna. Pentru a garanta aceasta performanta, banda de rulare imprastie rapid apa si e prevazuta cu striuri in zigzag pentru o interblocare in siguranta cu drumurile umede.

Numeroasele striuri interblocante ajuta la o rulare optima pe zapada, in timp ce “buzunare” speciale depoziteaza zapada pentru a produce frictiune cu zapada de pe drum. Cand se circula pe drumuri uscate, designul centrului benzii de rulare asigura stabilitate ridicata si sprijin in viraje.

Eurovan A/S 365 e disponibila in 15 dimensiuni, pentru jante intre 15 si 16 inci. Poarta marcajele M+S si 3PMSF ceea ce inseamna o manevrare sigura pe suprafete acoperite cu zapada.

 

Eurovan Winter 2

GeneralTire Eurovan Winter2

Anvelopa garanteaza circulatia in siguranta chiar si cele mai extreme conditii de vreme. Designul profilului creeaza un efect de racleta. Pneul are si o tractiune si manevrabilitate excelente pe zapada datorita unui numar mare de muchii si de striuri si a unor “buzunare” speciale pentru zapada.

Canale de drenare largi asigura o rapida dispersie a apei si, deci, protectie impotriva acvaplanarii, dar si performanta de franare pe drumuri ude.

Un design imbunatatit al profilului ajuta miscarile precise in viraje si deplasarea autoutilitarei in siguranta in curbe.

Eurovan Winter 2 este disponibila in 14 dimensiuni, intre 14 si 16 inci. Anvelopa prezinta marcajele M+S si 3PMSF – condus in siguranta pe suprafete acoperite de zapada.

 

Studiaza portofoliul nostru de anvelope pentru autoutilitare General Tire sau contacteaza-ne pentru oferta personalizata! Drumuri bune!

Foto: PR

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: