Bridgestone Duravis R002 – noua anvelopa pentru camioane cu performanta imbunatatita a rezistentei la uzura. Cea mai buna din clasa sa la aderenta pe carosabilul umed.

Pentru managerii de flote este foarte important sa isi maximizeze productivitatea, dar sa-si minimizeze costurile operationale. Pentru ei exista o solutie care le bifeaza pe cele doua: noua Bridgestone Duravis R002:

  • Performanta imbunatatita a rezistentei la uzura – 45% mai multi kilometri parcursi fata de modelul anterior (prima anvelopa regionala de directie care primeste pe eticheta clasificarea A)
  • Reducere de 15% a costului pe kilometru comparativ cu modelul anterior – clasificari B-C-B la directie, tractiune si remorca
  • Pregatita pentru iarna: marcaje 3PMSF si M+S
  • Echipata cu tehnologie RFID

Performante testate in piata. Citeste, mai jos, cateva testimoniale ca sa afli daca Bridgestone Duravis R002 e o solutie buna si pentru tine.

testimoniale bridgestone Duravis R002

Bridgestone Duravis R002 – descrierea profilului

Cum poate anvelopa garanta performantele amintite? Gratie unui profil compact, special conceput cu:

  • Deformare mica, pierdere redusa de energie, caneluri 3D pentru o putere de virare mai mare si rezistenta redusa la rulare (lrr)
  • Compus al benzii de rulare cu un continut ridicat de dioxid de siliciu si o tehnologie noua de combinare
  • Evacuare imbunatatita a apei prin optimizarea distributiei blocurilor si canalelor

Ce parere ai de acest produs?

Daca ai nevoie de o consultatie personalizata pentru nevoile tale ca manager de flota, te invitam sa ne contactezi si Dinamic 92 iti va raspunde cu promptitudine.

Drumuri bune!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: