Hanover/Suolahti, 17 ianuarie, 2019 – Continental e furnizor oficial de anvelope TractorMaster pentru vehiculele din show-ul Valtra, SmartTour, ajuns la a 5-a editie.

Compania isi va prezenta portofoliul de anvelope in toate locatiile SmartTour.

Continental si producatorul finlandez de vehicule agrare nu se afla la prima colaborare.

30 000 de km de show

Vehiculele din seria A a filialei AGCO au devenit disponibile din octombrie 2018, cu echipament Continental – anvelopele standard Tractor70 si Tractor 85.

Show-ul anual al Valtra va provoca ambele companii sa parcurga un traseu de peste 30 000 de km in cele mai centrale zone din 20 de tari europene.

La fiecare oprire, clientii, fanii si toti cei prezenti vor avea sansa sa asiste la demonstratii, prezentari interactive ale tractoarelor din noile generatii.

Evenimentul va demara chiar din aceasta luna.

continental anvelope tractor master

TractorMaster, master al anvelopelor agricole

„Suntem foarte incantati de Continental – furnizorul nostru exclusiv de anvelope pentru editia din 2019 a SmartTour. Turul nostru e o sansa pentru toti clientii de a testa tractoarele noastre si, impreuna cu partenerii nostri, de a studia cum anume solutiile noastre profesionale pot imbunatati afacerea lor”, a punctat Samuel Hardy, Valtra SmartTour Manager.

Toate tractoarele SmartTour, de la seria A, la N, T si S vor fi echipate cu anvelopa Continental TractorMaster. Aceasta e cel mai recent produs din portofoliul de anvelope agricole Continental.

TractorMaster vine cu o carcasa flexibila de tip N.flex si o tehnologie pe baza de talon cu un singur fir special dezvoltata.

  • Materialul folosit pentru carcasa da anvelopei robustete si rezistenta la impact.
  • Designul talonului asigura compactarea foarte scazuta a solului.
  • Tehnologia nou dezvoltata d.fine asigura kilometrajul ridicat.

Vezi si un film despre anvelopele agricole Continental:

Ti-a placut articolul? Da-i share sa-l citeasca si prietenii tai! 🙂

Surse foto: valtra.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: