In timpul show-ului Autosport International din 10-13 ianuarie 2019 General Tire a dezvaluit la standul NASCAR un super automobil de curse. Vehiculul branduit mareste notorietatea parteneriatului cu NASCAR Whelen Euro Series.

Potrivit comunicatului din 2018, General Tire va sustine anul acesta NASCAR Whelen Euro Series ca partener oficial si furnizor exclusiv de anvelope.

GT va pune la dispozitia tuturor echipelor noul sau model de anvelopa NWES GT pe dimensiunea 11.5/ 27.5 R 15 (fata si spate) in doua variante:

  • cu profil „slick” – neted
  • cu profil pentru pista umeda

General Tire la Autosport International

Autosport International – rampa de promovare in Europa

Pentru a sarbatori parteneriatul, General Tire a colaborat cu NASCAR Whelen Euro Series si au creat impreuna vehiculul expus la show-ul european.

„Autosport International a fost o platforma excelenta de a ne prezenta ca Partener oficial al NASCAR Whelen Euro Series”, a punctat Guy Frobisher, Senior Project Manager Europa al General Tire.

Unul dintre cele mai importante evenimente din Europa pe motorsport, Autosport International prezinta timp de patru zile cele mai importante noutati si tehnologii din domeniu, masini de curse, de la go-karts la automobile de Formula 1.

Tot la eveniment, fanii mai au posibilitatea sa intalneasca figuri legendare ale sportului pe patru roti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: