Goodyear lanseaza FUELMAX PERFORMANCE, o noua gama de anvelope prezentate pentru prima data la targul IAA pentru vehicule comerciale – editia din 2018.

Anvelopele au compozitia benzii de rulare alcatuita in intregime din siliciu, sunt notate cu clasa A in ceea ce priveste eficienta consumului de combustibil si B pentru aderenta pe suprafete umede.
In plus, sunt recomandate pe timp de iarna – indeplinesc conditiile 3PMSF pentru anvelopele de iarna.

Prin noile tehnologii pe care le aplica, pneurile vin in intampinarea producatorilor care vizeaza economiile consistente de combustibil si respectarea obiectivelor UE privind reducerea emisiilor de CO2 ale vehiculelor de mare tonaj.

anvelope camioane goodyear fuelmax performance

Beneficii

Gama FUELMAX PERFORMANCE vine la pachet cu urmatoarele beneficii:

  • eficienta maxima a combustibilului;
  • rezistenta scazuta la rulare;
  • distributie uniforma a presiunii – kilometraj mare si uzura normale;
  • manevrabilitate optima in conditii de drum lung;
  • marcaj electronic RFID care transmite date la sistemul de gestionare a anvelopelor si previne furtul; Goodyear este prima companie care a aplicat aceasta tehnologie pentru monitorizarea starii anvelopelor la camioane; primele produse cu cip RFID au fost pneurile Regional RHT II RFID 435/50R/19.5.

Din gama FUELMAX PERFORMANCE fac parte anvelopa de directie Fuelmax S Performance si anvelopa de tractiune Fuelmax D Performance.

noua gama goodyear fuelmax performance camioane

Economie de combustibil si grija pentru mediu

Fuelmax S Performance optimizeaza uzura anvelopei si aderenta pe umed. Fuelmax D Performance aduce rezistenta imbunatatita la rulare si randament kilometric, tractiune si manevrabilitate sporite.

Prin tehnologia InteliMax Groove, canelurile autogenerate asigura performanta la franare pe umed si alte caracteristici importante.
Montate corespunzator, aceste anvelope ajuta la economisirea a pana la 290 000 de euro din costurile pentru combustibil, 241 000 litri de diesel si reducerea emisiilor de CO2 cu 557 de tone!

Pe langa Fuelmax Performance, Goodyear a introdus in portofoliul Goodyear Proactive Solutions doua aplicatii noi cu informatii despre anvelope/vehicule in timp real. Aplicatiile sunt adresate conducatorilor de autocamioane si managerilor de flote si, printre altele, ajuta la rezolvarea rapida si fara pierderi a problemelor neprevazute de pe traseu.

Vezi, mai jos, un video foarte interesant despre Goodyear Proactive Solutions:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: