Este posibil sa faci economii cumparand anvelope LRR, de foarte buna calitate? Cu siguranta!

Se stie ca aproximativ o treime din combustibil este consumata de catre anvelope. In stare de functionare, la contactul cu solul, anvelopa se frictioneaza, opune rezistenta, se deformeaza.

Cum creste rezistenta la rulare, creste si consumul de combustibil. Sunt direct proportionale.

Ce influenteaza consumul de carburant?

Anvelopele cu rezistenta redusa la rulare – Low Rolling Resistance sau LRR – favorizeaza un consum redus de carburant datorita, printre altele, compusilor de cauciuc din structura si profilului benzii de rulare.

Exista, insa, si alti factori care influenteaza consumul de carburant, cum ar fi: tipul vehiculului, uleiurile folosite, cutia de viteze, greutatea incarcaturii. La acestea se adauga stilul de condus.

Nu toate anvelopele cu rezistenta redusa la rulare sunt la fel. Unele sunt mai eficiente, altele mai putin, si au calificative, din acest punct de vedere, de la A la G.

Pentru a dovedi ca intr-adevar o anvelopa este LRR, produsul este testat de catre producator in laborator, dar si pe circuit. Pe langa evaluarile realizate de producator, anvelopa este supusa si altor teste apartinand organismelor autorizate sau independente (TÜV).

Producatorii recurg, apoi, la evaluari efectuate in conditii de exploatare de zi cu zi, la care participa clienti reali.

anvelope premium lrr oferta dinamic 92

 

Avantajele anvelopelor LRR

Anvelopele LRR aduc si alte avantaje pe langa consumul redus de carburant:

  •  sunt mai ecologice, fiindca elibereaza mai putin CO2 in atmosfera;
  • sunt mai silentioase;
  • chiar daca pot avea un pret mai mare decat alte anvelope, prin faptul ca determina mai putin combustibil cheltuit si mai multi km parcursi, isi justifica pretul in cele din urma;
  • au caracteristici care aplica tehnologii de ultima ora, au o rezistenta crescuta a carcasei, compusi de cauciuc de inalta performanta etc.;
  • marcile premium garanteaza aderenta optima, siguranta maxima;
  • exceleaza si la alte capitole cum ar fi manevrabilitatea, distante scurte de franare pe suprafete umede si uscate, precizie in viraje;
  • asigura un nivel inalt de confort.

Ce trebuie sa faci acum ca ai aflat toate acestea? Sa iti achizitionezi pneuri LRR potrivite cu vehiculul tau, cu drumul si cu sezonul in care te afli, pentru a beneficia de toate performantele anvelopelor.
Contacteaza-ne inainte de a ti le cumpara, pentru a-ti da sfaturi personalizate si pentru a-ti arata oferta noastra completa de anvelope LRR.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: