Pastreaza controlul in ORICE situatie cu NOUA Bridgestone Weather Control A005 – anvelopa PREMIUM ALL-SEASON marcata 3PMSF si M+S!

 

  • Comportament foarte bun pe carosabil ud – clasa A pe eticheta europeana pentru distanta de franare pe suprafata umeda.
  • Fara compromis in ceea ce priveste rezistenta la rulare.
  • Performante certificate pentru sezonul de iarna – 3PMSF si M+S – controlul in cazul unei ninsori neprevazute fiind garantat.

Bridgestone Weather Control A005 va intra pe piata incepand cu luna mai a acestui an si promite a fi o anvelopa EMBLEMATICA pentru piata ALL-SEASON pentru autoturisme si SUV-uri.
Rezultatele testelor independente – TÜV SÜD – au demonstrat ca rezistenta la uzura pentru Weather Control A005 este in conformitate cu standardele impuse de una dintre anvelopele emblematice premium de vara Bridgestone, din segmentul touring: TURANZA T005.

 

caracteristici bridgestone weather control a005

Caracteristici tehnice

Anvelopa combina cea mai noua tehnologie aplicata la anvelopele de iarna, adica forma geometrica in V a designului benzii de rulare si forma inovatoare a lamelelor, cu cea aplicata la anvelopele de vara – noul amestec Nano Pro-Tech, cu un continut ridicat de siliciu. Scopul: siguranta si CONTROL pe tot parcursul anului.

Gama larga de dimensiuni

Bridgestone Weather Control A005 este dedicata posesorilor de autoturisme si SUV-uri.

  • 68 de dimensiuni in lineup.
  • 94% acoperire a cererii pietei pentru jante de la 15″ la 20″.
  • 92% acoperire a cererii pietei pentru jante mai mari de 17″.

Din 2019, Bridgestone va introduce alte 10 noi dimensiuni, dintre care patru cu tehnologia DriveGuard.
Punctul forte al anvelopei DriveGuard este ca, in caz de pana, permite continuarea calatoriei cu inca 80 de km, cu o viteza de 80 km/h, fara a compromite siguranta si confortul.

Dinamic 92 iti aduce cele mai bune anvelope!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: