General Tire Grabber GT- Anvelope On Road proiectate pentru SUV-uri si autovehicule de teren rapide si de putere ridicata. Anvelopa Grabber GT ofera performante superioare pe langa un aspect placut!

Proportia On-road: Off-road este 100:0

Marcata M+S

* Profil asimetric ce garanteaza o manevrabilitate exceptionala pe carosabil uscat si ud si nivel ridicat de siguranta gratie performantelor excelente de franare pe carosabil umed.
* Structura armonioasa a benzii de rulare asigura un nivel ridicat de confort in timpul deplasarii prin reducerea semnificativa a zgomotului la rulare.

 

anvelopa general tire grabber gt prezentare anvelope dinamic 92

 

1. Performante extraordinare ale manevrabilitatii pe carosabil uscat si ud

Profil asimetric al benzii de rulare cu blocuri masive si inchise pe marginea anvelopei incluzand canale 3D. Structura rigida si profil bine echilibrat.

2. Confort ridicat in timpul deplasarilor datorita zgomotului redus generat in timpul functionarii

Blocuri inchise pe margine si o structura armonizata a profilului. Efect: bariera impotriva zgomotelor generate in zona centrala.

3. Nivel foarte ridicat de siguranta multumita performantelor excelente de franare pe suprafete carosabile ude

Grabber GT prezinta numar ridicat de muchii ale blocurilor si canale. Multitudinea de muchii aderente garanteaza nivel inalt de siguranta.

4. Indicator vizual de uzura (VAI)

Canalele suplimentare situate in sens opus unul fata de celalalt pe marginile interioare si exterioare ajuta la identificarea unei posibile alinieri incorecte a rotilor. Beneficii VAI: randament kilometric sporit prin evitarea uzurii neregulate.

5. Indicator de inlocuire a anvelopei (RTM)

Inscriptia de pe nervura circumferentiala a anvelopei indica utilizatorului momentul in care anvelopa este uzata si trebuie inlocuita. Beneficii RTM: siguranta sporita si performante optime ale anvelopei!

Vezi si prezentarile video pentru aceasta anvelopa!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: