Perioada
• Campania promotionala se desfasoara in perioada 15 Martie – 15 Mai 2018, fiind valabile doar inregistrarile cu facturi emise in aceasta perioada.
• Inregistrarea utilizatorilor finali in promotie (pe web – site – urile promotiei: http://goodyear.promotie.ro sau http://dunlop.promotie.ro) se poate face pana la 30 Mai.

Produse participante
Anvelopele Goodyear sau Dunlop din gama produselor de vara pentru autoturisme sau 4×4.

Dreptul si conditiile de participare
• Campania promotionala este deschisa utilizatorilor finali, persoane fizice sau persoane juridice.
• Persoanele juridice pot participa la campanie in limita unui set de 4 anvelope.

Premii  campanie

• Premiile oferite in cadrul campaniei sunt vouchere cadou cu valoare fixa dupa cum urmeaza:

► La achizitia a 4 anvelope de vara Goodyear sau Dunlop  mai mici sau egale de 16” consumatorul final castiga un voucher  cadou in valoare de 50 RON
►La achizitia a 4 anvelope de vara Goodyear sau Dunlop mai mari sau egale de 17” consumatorul final castiga vouchere cadou in valoare de  300 RON

Mecanism campanie
• Dupa achizitia a 4 anvelope participante in campanie, consumatorul final trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

► PASUL 1: Sa se inscrie in promotie pe pagina http://promotie.goodyear.eu/ sau  http://promotie.dunlop.eu/ prin completarea formularului si incarcarea facturii (scanata sau foto).
Pentru validarea inregistrarii, este necesar ca pe factura sa ramana vizibile: numarul de  anvelope achizitionate, marca si dimensiunea, numarul si data facturii precum si numele cumparatorului.

► PASUL 2: Sa astepte primirea voucherelor cadou prin curier in termen de maxim 30 de zile de la data finalizarii campaniei.

• Va rugam sa va asigurati ca utilizatorul final primeste factura fiscala la achizitia anvelopelor pentru a putea participa in promotie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: