Goodyear si Dunlop ocupa locuri pe podium in testele efectuate de cele mai renumite reviste din domeniul auto: Auto Bild, Auto Bild allrad si Auto Bild sportscars.

In cel mai recent test al sau, Auto Bild allrad a clasat Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 pe primul loc din 10 anvelope probate (dimensiune anvelopa: 225/55 R17 97H, vehicul test: BMW X1). Anvelopa a ocupat locul intai demonstrand siguranta si performanta excelente pe zapada. A oferit, totodata, rezultate foarte bune la acvaplanare si a obtinut calificative mari la categoriile: confort si manevrabilitate pe suprafete uscate.

teste anvelope marca auto bild

Auto Bild sportscars a evaluat Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 drept o anvelopa sport foarte bine balansata, cu performante convingatoare in conditii de iarna. Anvelopa garanteaza manevrabilitate buna pe teren umed sau acoperit de zapada si precizie in viraje.

Locul ocupat: 3 din 10.

Dimensiune anvelopa testata de Auto Bild sportscars: 225/40 R18

Vehicul de test: VW Golf GTi Performance.

Winter Sport 5 – exemplara

Nici Dunlop Winter Sport 5 nu s-a lasat mai prejos. In testul Auto Bild, a ocupat locul 3 din 50 (dimensiune anvelopa: 225/50 R17 94H, vehicul de test – BMW 3-Series), obtinand calificativul „exemplara”. Conform Auto Bild, punctele sale forte sunt:

  • manevrabilitate dinamica pe zapada sau teren umed;
  • distanta scurta de franare pe suprafete umede;
  • mix echilibrat al performantelor la volan.

Campania Goodyear-Dunlop continua! Achizitioneaza patru anvelope Goodyear sau Dunlop si primesti vouchere CADOU de pana la 300 de lei. Mecanismul complet al campaniei il gasesti in postul nostru anterior.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: