Hankook lanseaza pe piata Kinergy 4S, anvelopa all-season dezvoltata special pentru conditiile de drum europene. Reprezentand a patra generatie de anvelope Hankook pentru toate sezoanele, Kinergy 4S ofera soferilor din Europa o buna alternativa la cauciucurile de vara si de iarna. Garanteaza performanta maxima si siguranta indiferent de anotimp si eficienta pe clima schimbatoare fiind marcata cu simbolurile M+S si fulgul de nea.

Anvelopa se remarca printr-o banda de rulare asimetrica ce combina caracteristici specifice cauciucurilor de vara pe latura exterioara si elemente specifice anvelopelor de iarna pe partea interioara, inclusiv lamele 3D.

Kinergy 4S este disponibila in mai multe variante, cu dimensiuni de la 14 la 18 inci, si ca echipament original pentru Audi, modelele TT, A1 si A4.

Mai multe detalii despre cele mai bune anvelope din oferta Dinamic 92 Distribution iti putem oferi pe Live Chat!

Caracteristicile tehnice ale Hankook Kinergy 4S:

1. Combinatie imbunatatita de proprietati specifice cauciucurilor de vara si de iarna:

  • Doua tipuri de striuri asigura performanta imbunatatita in conditii de iarna si aderenta maxima pe carosabil ud si uscat, pe timpul verii. Sistemul de lamele 3D asigura rigiditatea blocurilor, reduce uzura si ofera suport optim pentru condusul in conditii dificile de drum.

2. Imbunatatirea aderentei pe teren umed si uzura redusa:

  • Un amestec de nano-siliciu foarte dispersat permite o legatura moleculara mai uniforma pentru o performanta imbunatatita pe carosabil ud, uzura redusa si o rezistenta la rulare optimizata (distanta de franare cu 4% mai mica pe carosabil ud).

3. Structura optimizata a pneurilor pentru o manevrabilitate pe carosabil ud/uscat imbunatatita cu 6% si stabilitate laterala:

  • Banda de rulare lata in combinatie cu o centura ranforsata plina, fara imbinari si un talon de duritate inalta asigura manevrabilitate imbunatatita, stabilitate laterala si raspuns rapid la schimbarea directiei pentru mai multa precizie a condusului in sezonul cald.

4. Mai multa siguranta iarna:

  • Canelurile laterale in forma de V contribuie la conducerea in siguranta si ofera precizie in viraje atat pe drumuri cu gheata, cat si pe cele cu zapada.
  • Banda de rulare cu un numar mai mare de blocuri late in asociere cu o retea foarte densa de striuri autoblocante maresc zona de contact intre banda si carosabil, favorizand o aderenta mai buna pe drumuri rutiere in conditii de iarna (distanta de franare cu 10% mai mica pe zapada) si o tractiune sporita.

5. Dimensiuni:

  • Hankook Kinergy 4S este disponibila in 45 de dimensiuni de la 14 inci la 18 inci, cu serii 70-40 si latimea benzii de rulare de la 135 mm la 255 mm. In a doua jumatate a anului, gama va fi extinsa cuprinzand dimensiuni intre 13 si 18 inci, cu serii 80-40 si latimea benzii de rulare intre 135 si 255 mm.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: