Iti prezentam solutiile Continental pentru utilajele industriale speciale.

Afla care sunt anvelopele recomandate pentru vehiculele industriale de nivelare/exploatare a terenului si pentru cele din industria miniera.

Generatia de anvelope dedicate utilajelor din aceste industrii fac fata la cele mai dure conditii de mediu de la suprafata, de pe situri in constructie, dar si la conditiile speciale din mine.

ContiEarth™ EM-Master

Incarcatoarele, buldozerele de pe situri sunt folosite pentru transportul unor cantitati insemnate de blocuri de teren si agregate in timp ce deplasarea lor se efectueaza pe teren nisipos, cu noroi sau cu blocuri de piatra contondente. O anvelopa proiectata pentru un utilaj ce opereaza in aceste conditii trebuie sa garanteze: rezistenta la temperaturi crescute, dar si la obstacolele de pe traseu, tractiune excelenta.
ContiEarth EM-Master suporta toate aceste  caracteristici nefavorabile ale mediului in care sunt folosite utilajele industriale. Anvelopa este disponibila in doua variante: EM-Master E3/L3 si Em-Master E4/L4. Primul model asigura o autocuratare si tractiune excelente, datorita blocurilor de dimensiuni mari si distantate de pe profil. EM-Master E4/L4 este prevazuta cu spatii mai mici intre blocurile de pe profil pentru aderenta pe suprafete dure, de unde rezulta o protectie sporita la perforatii.

ContiEarth™ RDT-Master

Acest tip de cauciuc este conceput pentru camioane de gunoi ce transporta incarcaturi grele, pe distante lungi si pe teren accidentat. Cauciucurile pentru astfel de utilaje trebuie sa asigure stabilitate si tractiune optime la viteze mari, dar si rezistenta la avarii, punctie, taieri. ContiEarth RDT-Master ajuta operatorii acestor vehicule sa transporte materiale extrem de grele in cele mai adverse conditii. Anvelopa beneficiaza de un design special al benzii de rulare, cu o adancime mare a profilului, rezista la socuri mecanice si detine si caracteristici de autocuratare premium. Designul umarului si muchiile in unghi sunt esentiale pentru stabilitate laterala si manevrare optima inclusiv in curbe.

Anvelopele Continental pentru utilajele miniere

Solutiile pentru utilajele folosite in exploatarile miniere (excavatoare, incarcatoare, camioane de gunoi, vehicule pentru forat, vehicule transportoare de ciment) utilizeaza, ca si cele pentru utilajele de suprafata, materiale si tehnologie ecologice si au o durata lunga de viata (garantand inclusiv economie considerabila de resurse). Anvelopele dezvoltate de Continental pentru acest segment sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie care ajuta la mentinerea unei presiuni optime pe toata durata activitatii.

Sistemul ContiPressureCheck™ are in vedere amplasarea unui senzor in anvelopa ce transmite, in sistem wireless, si incontinuu, date la un receiver central. Acesta proceseaza datele si trimite instiintari catre sistemul din cabina utilizatorului. Astfel, userul are posibilitatea de a preveni o pana cauzata de un nivel al presiunii necorespunzator.

Continental Scoop Master

Anvelopa plina dotata cu o banda de rulare de calitate premium si flancuri laterale din compusi ce ofera rezistenta maxima la taieri, punctii, impact mecanic etc. Carcasa foarte rezistenta previne inclusiv flexarea excesiva a flancului si deteriorarea peretelui lateral.

Continental DrillMaster

Dezvoltata pentru utilaje de forare ce necesita cauciucuri rezistente pentru transportarea unei incarcaturi extrem de grele. Designul in zigzag al anvelopei favorizeaza manevrarea in orice directie a utilajului, urcarea si coborarea in unghi abrupt.

Continental DumperMaster

Anvelopa deosebit de eficienta in conditiile din mina, gratie tehnologiei radiale All Steel a cauciucului, carcasei solide, cu profil special, ce preintampina atingerea de temperaturi excesive in timpul exploatarii si asigura transportul de materiale de mare tonaj.

Continental UndergroundMaster

Indicate pentru vehiculele ce asigura extractia si transportul minereurilor. Sunt cauciucuri cu performante remarcabile; ajuta la mutarea/transportarea materialului pe distante lungi. Banda de rulare asigura o buna aderenta, stabilitate laterala, precizia conducerii pentru un plus de siguranta si confort pe sol cu orice tip de inclinatie si/sau accidentat. Banda de rulare cu muchii suplimentare contribuie la rotirea utilajului in toate directiile.

Te asteptam pe Live Chat pentru mai multe detalii despre cele mai bune anvelope premium distribuite de Dinamic 92!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: