Iti prezentam noile anvelope premium Bridgestone pentru camioane medii, concepute pentru a face fata tuturor provocarilor de pe retelele actuale de transport urban si regional.
R-STEER 002 si R-DRIVE 002 beneficiaza de o carcasa robusta, rezistenta la orice obstacol de pe traseu.

Side Guard (R-DRIVE 002) din structura protejeaza carcasa si preintampina deteriorarea flancului la impactul cu borduri sau cu alte obstacole.

Stone Ejector de pe R-STEER 002 reduce perforarea anvelopei si retinerea pietrelor, datorita caruia te poti bucura de costuri reduse gratie resapabilitatii imbunatatite a carcasei.

Carcasele foarte robuste dezvoltate de Bridgestone rezista la deformare si fac fata solicitarilor intense la care sunt expuse vehiculele de acest gen. Durata indelungata de viata a cauciucurilor garanteaza economii considerabile de carburant. Modelul proiectat pentru R-DRIVE 002 controleaza eficient miscarea blocurilor benzii de rulare, de unde rezulta o deformare mai mica, cu reducerea uzurii benzii de rulare si a rezistentei la rulare.

Confort si siguranta pe orice vreme

R-STEER 002: lamelele de adancime variabila confera o densitate superioara de lamelare in banda de rulare, ceea ce pentru utilizator inseamna o tractiune excelenta pentru performante imbunatatite pe teren.

R-DRIVE 002: modelul unidirectional disperseaza apa de pe centrul anvelopei pe canalele principale, datorita caruia se obtine o amprenta completa pe sol in conditii de carosabil ud.

bridgestone anvelope camioane medii detalii
Cele doua anvelope noi pentru camioane medii sunt disponibile cu marcajul M+S asigurand o mai buna aderenta si eficienta a franarii in noroi si in zapada proaspata/in curs de topire. Marcajul alpin le recomanda pentru utilizare pe timp de iarna, pe drumuri cu zapada si gheata.

Depasind modelele anterioare, R-STEER 002 SI R-DRIVE 002 garanteaza:

  • kilometraj marit (costuri mai mici pe km);
  • niveluri inferioare de zgomot pentru mai mult confort;
  • rezistenta mai buna la fisurare a canalelor;
  • eficienta franarii pe carosabil ud;
  • rezistenta imbunatatita la uzura neregulata;
  • rezistenta redusa la rulare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: