Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 a obtinut primul loc in testul revistei Auto Bild allrad, dovedind performante ultra-inalte in segmentul All-Season.

Anvelopa Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 225/50 R17 a fost probata in Noua Zeelanda pe diferite conditii de drum, pe teren uscat, umed sau acoperit de zapada.

Dintr-un total de 8 anvelope, Vector 4Seasons Gen-2 a castigat primul loc alaturi de Michelin Cross Climate. In plus, pe langa succesul repurtat in cadrul evaluarii Auto Bild allrad, Vector 4Seasons Gen-2 se bucura de o colectie impresionanta de rezultate excelente obtinute in testele:

  1.  Auto Bild,
  2. Auto Express,
  3. Auto Motor und Sport si
  4. Gute Fahrt.

Ca structura, anvelopa se remarca prin:

  • profil optimizat cu blocuri de dimensiuni mici, cu baza rigida, si lamele interconectate ce imbunatatesc performantele pe timp de iarna si garanteaza o aderenta optima pe sol uscat;
  • prezenta lamelelor 3D cu rol in mentinerea traiectoriei in deplasare;
  • contur lat ce asigura o mai buna aderenta pe gheata (observam o mai mare suprafata de contact cu solul);
  • tehnologia revolutionara SmartTRED Plastifiant – un compus ce ofera produsului gradul de rigiditate necesar in orice sezon;
  • caneluri hidrodinamice pentru preintampinarea fenomenului de acvaplanare si mentinerea aderentei pe drumuri umede (profil directional).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: