Iti prezentam anvelopele Laufenn S Fit EQ, anvelope de vara de performanta ultra-inalta. Aceste cauciucuri sunt concepute de celebrul producator sud-coreean Hankook si dedicate soferilor care isi doresc siguranta si aderenta maxima, la viteze mari, pe carosabil ud si uscat.

Dinamic 92 Distribution recomanda intotdeauna cele mai bune produse clientilor sai, produse apartinand partenerilor sai de top. In conditiile unei veri cu temperatura schimbatoare, Laufenn S Fit EQ este una dintre optiunile ideale pe care le poti gasi in oferta noastra.

Design asimetric pentru mai mult randament

Producatorul a dotat anvelopa cu o banda de rulare cu design asimetric ce determina un randament ridicat indiferent de tipul de carosabil, dar si confort si un nivel redus de zgomot.

De asemenea, striatiile de pe suprafata benzii garanteaza o drenare eficienta a apei dintre cauciucuri si suprafata de contact in conditii de ploaie. Foarte eficienta in preintampinarea fenomenului de acvaplanare!

S Fit EQ face parte din oferta de anvelope premium distribuite sub brandul Laufenn. Un alt mare plus al produsului reprezinta stratul special de cauciuc de pe suprafata benzii de rulare ce extinde durata de viata a anvelopei. In ceea ce priveste consumul de carburant, Laufenn S fit EQ prezinta o eficienta sporita, aspect pe care trebuie sa il ai in vedere la achizitia oricarui set de cauciucuri.

Ti-ai completat stocul de anvelope? Ia in calcul si urmatoarele sfaturi de intretinere:

  • verifica anvelopele in mod regulat si gradul lor de uzura; verificarea ar trebui sa fie efectuata lunar, de catre specialistii din service;
  • inspecteaza echilibrarea rotilor in fiecare an si mai ales dupa:
  1. un accident de masina,
  2. la inlocuirea cauciucurilor,
  3. cand observi semne de uzura neuniforma,
  4. cand volanul vibreaza la utilizare,
  5. cand condusul este inconfortabil,
  6. observi consum ridicat de carburant.
  • inlocuieste de urgenta cauciucul daca observi semne de uzura severe, dupa o pana – daca anvelopa nu poate fi reparata in service. Adreseaza-te doar persoanelor specializate pentru aceste tipuri de interventii. Inlocuirea doar a unei singure anvelope de pe o axa cauzeaza dezechilibrarea vehiculului; asadar, recomandam schimbarea simultana a cauciucurilor de pe o axa.
  • verifica presiunea din anvelope o data pe luna. O presiune ce nu se incadreaza in indicii de siguranta duce la deteriorarea structurii anvelopei.

Ce anvelope de vara sunt in topul tau?

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: