Anvelopele Dueler H/P Sport de la Bridgestone vor fi montate pe primul SUV premium de dimensiuni de medii, Alfa Romeo Stelvio 2018.

„Anvelopa Dueler H/P Sport este proiectata sa imbunatateasca manevrabilitatea si stabilitatea in viraje, in timp ce asigura performanta pe tot parcursul anului, inclusiv tracţiune pe strat subtire de zapada”, a precizat Christophe de Valroger, Vice Preşedinte Echipamente Originale Bridgestone Europa.

Anvelopa Bridgestone Dueler H/P Sport a fost dezvoltata in special pentru soferii SUV-urilor de mare performanta care isi doresc sa utilizeze anvelope pentru toate sezoanele.

Caracteristici

Aspectul simetric şi blocurile rigide ale umărului asigură o reacţie rapida la schimbarea direcţiei.

Nervura centrală ce prezinta canale în unghi mare şi canelurile de pe umeri îmbunătăţesc tracţiunea pe suprafeţe ude. Lamelele adânci asigură performanţă în orice sezon.

Tehnologia Run-Flat îi permite şoferului să îşi continue drumul pe o distanţă de până la 80 de km, cu o viteză de 80 km/oră şi oprirea în siguranţă, chiar şi dupa o pana.

Echiparea cu produse Bridgestone a autovehiculului Afla Romeo Stelvio reprezintă continuarea unei relaţii de lungă durată, care a început cu 25 de ani in urma, atunci cand Alfa Romeo 155 a fost dotat cu anvelope apartinand brandului.

Recent, Bridgestone a echipat Alfa Romeo Giulia cu anvelopele sport ultra performante Potenza S001 şi anvelopele all-season Turanza EL450 cu tehnologie Run-Flat.

Bridgestone furnizează anvelope Dueler H/P Sport si pentru Alfa Romeo Stelvio 2017, cu dimensiunea 235/60R18 103V pentru pieţele din regiunile Asia-Pacific şi America de Nord.

Foto: PR

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: