Ce calitati ar trebui sa intruneasca anvelopa viitorului? In conditiile in care tehnologia usureaza viata omului in proportie de 90%, ne putem astepta ca anvelopa viitorului sa garanteze surmontarea tuturor limitarilor pe traseu si obstacolelor.

Sistemul nervos al vehiculului

O propunere mai mult decat interesanta de anvelopa bionica a prezentat Goodyear la Salonul International Auto de la Geneva din acest an. Eagle 360 Urban, asa cum este denumita, reprezinta o anvelopa sferica condusa de Inteligenta Artificiala.

Capabila sa „simta” traseul si provocarile sale, Eagle 360 Urban va reprezenta sistemul nervos al autovehiculului ghidat de la distanta de utilizator. Invelisul sau bionic dotat cu senzori ii va permite sa proceseze informatii despre mediu, despre suprafata de rulare, oferind:

  • siguranta,
  • nivel ridicat de confort,
  • manevrabilitate,
  • sincronizand vehiculul perfect cu alte utilaje de pe traseu.

Banda de rulare adaptiva sustine deplasarea in orice conditii de spatiu si de traseu.

Informatiile stocate in timpul unei deplasari sunt folosite pentru ca anvelopa sa isi optimizeze raspunsul si modul de reactie la provocarile de pe traseu viitoare. Acesta este numai unul dintre avantajele aduse de sistemul de operare pe baza de Inteligenta Artificiala al Eagle 360 Urban.

Un alt aspect cat se poate de interesant este ca invelisul bionic al cauciucului reproduce intr-o anumita masura elasticitatea pielii umane, astfel ca are posibilitatea de a se intinde, de a se contracta si, chiar, de a se regenera! In cazul unei avarii, materialul genereaza noi structuri moleculare ce acopera bresa si refac anvelopa in zona afectata.

Banda de rulare furnizeaza siguranta in orice conditii de vreme si de drum; in plus, datorita formei sale sferice, Eagle 360 Urban imbunatateste eficienta si manevrarea vehiculului, fapt care va fi cat se poate de apreciat intr-un viitor dominat de criza de spatii de parcare si depozitare.

Pana la aparitia acestei anvelope revolutionare, iti propunem sa beneficiezi de avantajele si de produsele pe care ti le aduc partenerii nostri in prezent.

Nu rata nici promotia Goodyear si Dunlop valabila pana la data de 14 iulie! La achizitionarea a patru anvelope de la brandurile mentionate, castigi un rucsac!

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: