anvelope camioane bridgestone on off road importator dinamic 92 distribution

Noua gama de anvelope On/Off pentru camion de la Bridgestone

Cea mai recenta linie de anvelope pentru autocamioane Bridgestone On/Off road include modelele M-Steer 001, M-DRIVE 001 si M-TRAILER 001. Produsele ofera o performanta notabila, durabilitate si un randament kilometric ridicat atat pe traseu intins, cat si pe drum accidentat. Indiferent ca deplasarea se realizeaza pe asfalt, pietris, nisip ori portiuni cu noroi, anvelopele asigura tractiune, aderenta si o stabilitate optima.

Indicate pentru conditii extreme

Printre caracteristicile produselor se numara si rezistenta ridicata la orice tip de daune accidentale (taiere, ciobire, spartura), un motiv in plus de a le considera cele mai bune anvelope Bridgestone pentru camioane de la ora actuala. M-Steer 001, M-DRIVE 001 si M-TRAILER 001 raspund in mod particular cerintelor formulate de utilizatorii de anvelope si adeptii marcilor de top, din constructii sau de cei care efectueaza lucrari de excavare, in conditii extreme.

Anvelopele Bridgestone acopera intreaga paleta de dimensiuni necesare pentru autocamioane, inclusiv 315/80R22.5 – pentru axele de directie , 13R22.5 și 315 / 80R22.5 – pentru axele motoare, 385/65R22.5 – pentru semiremorca. Tehnologia implementata de producatorii niponi favorizeaza rezistenta cauciucurilor la utilizarea pe distante mari, un alt avantaj adus de modele fiind imbunatatirea kilometrajului, cu 20% fata de modelele anterioare, dar si reducerea timpului de oprire.

Produsele din gama beneficiaza de marcajele M+S si de simbolul alpin, astfel ca se incadreaza in categoria anvelopelor pentru iarna normala si severa.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

Ne puteti urmari si da Like pe: